Typ hier je tekst

Kwalitatieve systeemplafonds en –wanden van Van Hemmen & van Kleef VOF in Boxtel

Dankzij een breed assortiment plafonds en wanden bieden we voor elke situatie de passende oplossing.

Voor systeemplafonds, systeemwanden en metalstudwanden bent u bij Van Hemmen & van Kleef VOF in Boxtel aan het juiste adres. Wij kunnen projecten van begin tot eind uitvoeren, maar ook voor de kleinere verbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met oog voor detail, kwaliteit en het esthetische aspect streven wij naar het voornaamste eindresultaat.

Zowel particulieren, instanties en bedrijven weten ons altijd weer te vinden en vertrouwen blindelings op onze professionele werkwijze. Want we doen het goed of we doen het niet. Uiteraard maken we voorafgaand aan de werkzaamheden altijd heldere afspraken. Vraag ons eens naar de mogelijkheden die passen bij uw woon- of werksituatie.

De systeemplafond met lamp van Van Hemmen en van Kleef VOF in Boxtel

Systeemplafonds

Door het gebruik van systeemplafonds kunnen voornamelijk bedrijven, maar ook particulieren gebruikmaken van een efficiënte en strakke oplossing wat betreft plafondbewerking. Boven een systeemplafond heeft u namelijk de ruimte om diverse soorten bekabeling en leiding aan te leggen, zonder dat deze zichtbaar zijn. Van Hemmen & van Kleef VOF uit Boxtel heeft ervaring met diverse soorten systeemplafonds, zoals inlegplafonds, doorzakplafonds en bandrasterplafonds.

De Systeemwanden en een lift in Boxtel

Systeemwanden

Ook systeemwanden zijn een ideale oplossing voor onder andere kantoren en bedrijfspanden. De wanden zijn namelijk snel en eenvoudig te monteren, maar ook weer gemakkelijk te verwijderen. Zowel onze systeemwanden als systeemplafonds zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, afhankelijk van de ruimte waar u de wanden wilt plaatsen. Neem contact op met Van Hemmen & van Kleef VOF uit Boxtel voor meer informatie.

De metalstucwanden van van Hemmen en van Kleef VOF in Boxtel

Metalstudwanden

Metalstudwanden kunnen als scheidingswand of voorzetwand worden gebruikt. Deze wand bestaat uit een metalen geraamte met daartegenaan gipsplaten.

Onze metalstudwanden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen voor diverse toepassingen worden geplaatst. Zo kan een wand bijvoorbeeld een geluidswerende, brandwerende of stootvaste werking hebben.